FloorArt bied je ongekende mogelijkheden. Hier geven we je volop tips per woonruimte, bijvoorbeeld hoe je kunt layeren (overlappen) of connecten (aanleggen) en welke maat je het beste kunt kiezen. Inspiratie nodig? Bekijk de foto’s.

WOONKAMER

Speel met vormen. Van rond tot grafisch en verander kijkrichtingen en accenten in je interieur. Ga voor een verrassende look en kies voor ‘layering of connecting’. Dit doe je door meerdere kleden over elkaar te leggen, maar je kan ook kleden aan elkaar schuiven voor een strakker geheel. Heb je een prachtige vloer die je graag in het zicht houdt, dan is een bijzondere vorm een goed idee. Een kleed in een ronde vorm of in een bijzondere vorm doet de kamer groter lijken, omdat je op die manier meer vloer zichtbaar houdt. Organische vormen verzachten je interieur, je legt ze als eilanden op je vloer. Daarnaast kun je het accent op je leefruimte hiermee veranderen of vergroten en zelfs ruimtes verbinden.

EETKAMER

Speel met vormen. Van rond tot grafisch en verander kijkrichtingen en accenten in je interieur. Ga voor een verrassende look en kies voor ‘layering of connecting’. Dit doe je door meerdere kleden over elkaar te leggen, maar je kan ook kleden aan elkaar schuiven voor een strakker geheel. Er ontstaat een mooie balans in de eetkamer als de vorm van het kleed de vorm van de tafel volgt. Zorg dat het kleed minimaal 60 cm breder is per kant – nog beter is 90 cm – zodat de stoelen altijd op het kleed staan.

SLAAPKAMER

Zacht aan de voetjes, dat is wat je wil. Ook voor de slaapkamer zijn er volop mogelijkheden. Het vloerkleed deels onder je bed laten verdwijnen of juist naast je bed plaatsen, zorgt voor de warmte waar je naar op zoek bent. Een groot slaapeiland straalt luxe uit. Stoffeer kamerbreed en neem bijvoorbeeld de wand een stukje mee, als een lambrisering. Je tovert je slaapkamer om tot een luxe hotelkamer, waar je omarmd wordt door een rijke sfeer én topcomfort.

WERKKAMER

Stoffeer kamerbreed en neem bijvoorbeeld de wand een stukje mee, als een lambrisering achter je bureau. Of plaats juist een leuke vorm onder je bureau, de keuze is groots! FloorArt is geschikt als projectstoffering, en hiermee prima met bureaustoelen te berijden.

Trap & wand

Maak van de trapopgang een echte blikvanger met Floor Art, het is immers één van de meest gebruikte onderdelen van je huis. Daarnaast heeft tapijt een warmte isolerende werking, voorkomt het gladheid op de trap en zorgt het voor betere geluidsisolatie. Denk ook eens aan de muur en maak van je vloerbedekking, wandbedekking.

Back to top